Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan, hogy valaki negatív...

Van olyan, hogy valaki negatívat tesztel, de tudja, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt negatív lett a teszt eredményem.

3 hete késik. De én már tudom, hogy terhes vagyok, mert sokszor émelygek, nagyon savas vagyok, tegnap például olyan volt, hogy elmentünk vásárolni, és egész úton majd' összehánytam magam, szédültem, ilyen "jeges-forróság" érzet öntötte el a fejemet, fülemet. Mikor megálltunk, jól voltam, de mikor megéreztem a kaja szagát, megint majdnem kidobtam a taccsot. Sőt, ez durván fog hangzani, de én érzem, hogy lent már növekszik. Ha lehajolok, nem tudok annyira lehajolni, mint régen. Olyan, mint mikor menstruáció előtt felpuffad az ember, csak az nekem nagyon maximum 2 napig tart, és ez már 5 napja. És ösztönösen vigyázok rá. Kocsiban egyébként kicsit rázódott az ülés, és elég kellemetlen érzés volt az alhasamnak. Utána jött a rosszullét. Ebéd után mentünk vásárolni, induláskor még éhes voltam, aztán hirtelen rosszul lettem.

És tegnap óta sok az ilyen elgyengülős rosszullét.

Ja, és persze úgy durmolok, akár délután 4kor is, mint egy jóllakott kisbaba:D

De ugyan hanyadik hétben lehetek, ha még a teszt nem mutatja ki, csak én érzem?

2015. okt. 3. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Van a nosteny kutyaknal hogy bekepzelik hogy vemhesek. Gondolom nalad is hasonlo a helyzet. Kulonben meg megismetled a tesztet ha annyira izgat.
2015. okt. 3. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha 3 hete késik, akkor már 100%, hogy kimutatná a teszt, ha terhes lennél. Egyébként jelentkezz be nőgyógyászhoz, mert ha már a 7. hétben vagy, akkor ultrahangon látni már a szívhangot is... amit esetedben szinte kizártnak tartok. Viszont olvasva a kérdésedet, nekünk sem fogod elhinni, hogy nem vagy terhes, ugyanúgy, ahogy a negatív tesztnek sem hiszel.

Előfordulhat olyan, hogy valakinek negatív lesz a teszt, és mégis terhes, ez akkor van, amikor az illető túl korán tesztel. 3 hét késés után ez nem nevezhető korainak.

Az emberi agy pedig csodálatos, olyan tüneteket tud a szervezet produkálni, és olyan dolgokat tud magával elhitetni, amik nem is igaziak. Azok közül, amiket felsoroltál, egyik sem specifikus, menstruáció előtt is lehetnek ilyen tüneteid, és bemagyarázhatod a terhesség tüneteinek.

Sajnálom, de neked sem jó, ha fölöslegesen ringatod bele magadat valamibe, ami nem is létezik.

De fordulj orvoshoz, hogy megbizonyosodj minderről.

2015. okt. 3. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
erre extra kicsi az esély, de ismertem olyan nőt, akinek egyedül a menzesze maradt el és negatívat tesztelt folyamatosan...dokinál kiderült, hogy ikrek lesznek
2015. okt. 3. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3 hét késésnél már ki kell mutatnia a tesztnek, sőt már akkor is ha délutáni vizeletből van csinálva!

Amúgy a tüneteid pedig simán lehet mondjuk valamilyen emésztési vagy gyomorproblémától, akár refluxtól is, a késés pedig lehet hormonális ok miatt is.

Szóval én inkább amondó vagyok, hogy nem vagy terhes!

De meddig tart elmenni az orvoshoz? Semeddig.

2015. okt. 3. 12:16
 5/7 A kérdező kommentje:

:O:O Azért ne hasonlíts már kutyához kérleeek :(

Elmegyek orvoshoz, keddre kaptam időpontot.

Csak azért kérdeztem, hátha találkozott valaki ilyen esettel, mert nekem ezek eléggé terhességre utaló jelnek számítanak, és direkt nem is védekeztünk előtte. :(

2015. okt. 3. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy menstuáció "helyett" több lett a folyásom, jóval több. De semmi gombára/fertőzésre utaló jel nincs, nem viszketek, nincs kellemetlen, szúrós szaga. Legfeljebb többet megyek wc-re pisilni, de az lehet a hűvös időtől is, felfázós vagyok.
2015. okt. 3. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne háborodj fel, ugyanolyan emlősállatok vagyunk biológiai értelemben, mint a kutya. Pl. az álvemhesség/álterhesség is közös "képességünk".
2015. okt. 3. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!