Mikor jön meg az első menstruáció?
Figyelt kérdés
Olyan előfordulhat hogy pl. legjobb barátnőmnek (nagyon sokat vagyunk együtt) 13. szülinapja előtt 1 hónappal jött meg, és az lehet hogy nekem is hasonlóan fog? amúgy 3 hónap múlva leszek 13, van fehérfolyásom is már kb 2-3 éve , szőrösödöm. előre köszi a válaszokat! :)2015. szept. 30. 15:55
2/7 anonim válasza:
Genetikai rokonok átlagából lehet valamennyire tippelni, de a barátnő egyáltalán nem számít.
3/7 anonim válasza:
2015.10.03. Pontosan délután 17:30-kor.
4/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet pontosan megmondani. Ismerek olyant, akinek 12 éves korában jött meg, de olyant is, akinek évekkel később.
5/7 anonim válasza:
Nemhinném hogy neked is ugyanakkor.... Az én legjobb barinomnek 12 evesen jott meg, én meg mingyárt 14 leszek es meg nem jott meg. :(
6/7 anonim válasza:
Barátnővel nem hangolódik össze így az első általában. Később lehetséges, hogy hasonló időben fog megjönni ha sokat vagytok együtt, de az elsőnél nem valószínű. Senki se tudja megmondani pontosan.
7/7 anonim válasza:
11-16 éves kor között általában megjön mindenkinek. nekem 12 évesen jött meg. de ismerek olyat is, akinek 18 éves korában jött meg, orvosi beavatkozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!