A menstruácio mindig ugyan olyan hosszu, és ugyan olyan erösségű a vérzés?
"Igaz a mensruálció késhet , elörébb jöhet , csökkenhetnek a meglévő napok de nőhetnek is. Ezt álltalában stresz , lelki eredetű , illetve a nagy elhízástól fogyástól történhet. Ha az illető most kezdte nemi életét a fogamzásgátló szedését , ez attól is megtörténhet.ezenkívül meglahet hogy csak most áll be az illető renmdszeres mensruálciója."--Dr. L. Horvatska
De énszerintem ha még az elején vagy akkor is lehet attól nekem is az eljén mindig máskor , változó mennyiséggel és hosszúságal jött meg..
Sajnos ez ilyen..
A menstruációt sokminden befolyásolhatja, strssz, lelkiallapot, stb.
Én valahogy arra is rajottem (bar lehet, hogy csak nalam mukodott igy), hogy edzesnapokon (amikor sokat tornaztam) erősebb volt (valoszinu az erek tagulasa miatt, vagy ki tudja), amikor pedig alkoholt ittam (nem sokat), akkor pedig gyengult. Ezert ha mentem valahova, es nem akartam "átázni", ittam egy kis valamit elotte :)
Amugy az a normalis, ha altalaban ugyanannyi napig tart (+- egy nap), a "mellekhatasok" meg tenyleg a korulmenyektol, meg a lelkiallapotodtol, és egyéb tényezoktol fugg!
Amugy tényleg elég rendszeresen jön már meg, lassan 4 éve van meg. (18 leszek). Most nem tudom miért késett 3 napot, és miért ájultam el a rosszulléttöl, de ha ilyen még egyszer elöfordul, akkor muszaj lesz elmennem orvoshoz, hogy irjon ki tablettát vagy valamit, ami segít, mert nem elöször jön rám ilyen rosszullét olyankor...
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!