Felhívjam az orvosomat emiatt vagy szedjem tovább a gyógyszert?
Figyelt kérdés
2,5 hónapja menstruálok. Az okára nem jöttek rá, először azt hittük, hogy a spirál okozza, így azt levetettem, de utána is ugyanúgy véreztem. Múlt héten kaptam hormont és vérzéscsillapítót. Az orvos azt mondta, hogy ez enyhíteni fogja, de ha ettől sem múlna el, akkor küretre lesz szükség. A vérzéscsillapító elfogyott, a hormonnak a felét szedtem be, de nem változott a helyzet, sőt egyre többször van olyan, hogy elkezd belőlem szinte ömleni a vér (bocsánat ha valaki vizuális alkat), tehát inkább rosszabodott. Nem tudom, hogy így szedjem-e tovább a hormontablettát vagy mi legyen. Felhívjam az orvosomat rákérdezni? Ti mit tennétek? Nem akarom zavarni, mert azzal búcsúztunk el, hogy legyek türelemmel, de kezdek félni, hogy ennyire erősen vérzek a gyógyszerek mellett is.2015. szept. 28. 17:23
4/6 anonim válasza:
Szerintem is fel kell hívni a dokit. A spirál csúnya gyulladást tud okozni egyébként. Nem adott a doki antibiotikumot?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A spirál miatt kaptam antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt is, a gyulladás el is múlt, de a vérzés szüntelenül megmaradt.
2015. szept. 29. 06:41
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Jól tettem, hogy felhívtam, mondta, hogy egy szem gyógyszert se vegyek be, és holnap be kell feküdnöm a kórházba műtétre.
2015. szept. 29. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!