Lehet valami bajom, ha már véreset pisiltem (gondolom felfázás), de csak 3 nappal későbbre kaptam időpontot rendelésre?
Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 08:55
1/6 anonim válasza:
Lehet, lehet felfázás, lehet vese gyulladás, medencegyulladás, hólyaggyulladás. De ha lány vagy menstruálhatsz is.
2/6 anonim válasza:
Drága egyeske, mensis vér és a pisi-vér totál más, és máshonnan jön, plusz ha menstruálsz, nem görcsöl a húgycsöved pisiléskor, míg felfázásnál igencsak - én legalábbis azt hittem, beszrok, úgy fájt a vége.
Dokihoz nem mentem, mire lett volna időm, el is múlt... és nem is nyilvános helyen szedtem össze a cuccot, hanem otthon. -.-
5/6 anonim válasza:
A háziorvos elvileg hétvége kivételével minden nap kéne hogy tudjon fogadni, vagy a helyettese. Rendelési időn kívül pedig az ügyeletes orvoshoz mehetsz. Ha nagyon szenvedsz tőle inkább keresd fel az ügyeletest.
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy baj lehet, ha kibirod addig. Èn biztos, hogy nem birtam volna ki hàrom napot akkora fàjdalmam volt. De nem is vèreset pisiltem, hanem vèrt. Rögtön bementem a kórhàzba. Olyan cuccot adtak, hogy hàrom nap múlva semmi bajom nem volt. Màjműtèt utàn szedtem össze a kórhàzban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!