Nőgyógyászati fertőzéseim voltak 5 hónapig. A hajam nagyon elkezdett hullani és nem nőtt helyette. Nem javul. Miért?
Figyelt kérdés
Most hajszesz és vitamin hatására nőttek baba hajak de a hajhullás semmit nem csillapodott. Miért? Mire számíthatok? Egy hónapja vagyok gyógyult. Vérkép. Tsh rendben.2015. szept. 22. 20:10
1/2 anonim válasza:
Egy hónap sajnos kevés, két-három hónap kell általában, mire látod a változást a hajhullásban, ha komolyabb bajod volt. Nekem visszatérő problémám a hajhullás, a legdurvábban akkor hullott, mikor felnőttként kikaptam a mononukleózist, és volt egy fél év is, mire kezelés mellett (mármint a fejbőr, haj kezelése plusz vitamin) azt mondhattam, hogy normalizálódott. A kezelést azóta sem hagytam el teljesen a hajlamom miatt, ha érdekel, a fővárosban tudok ajánlani jó hajgyógyászt, aki nem csak legombolni akar pénzügyileg, én már lassan harmadik éve ápolom az általa ajánlottak szerint a hajamat.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy hónap után is 50 szál van a fésűbe. :(
2015. szept. 25. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!