Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már valaki olyan helyzetb...

Volt már valaki olyan helyzetben mint én? (Menstruáció)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és a menstuációm még mindig nem rendszeres. Nem tudodm,hogy ilyenkor mi a teendő, vagy hogy esetleg miért van igy.... Most azon gondolkodom,hogy orvoshoz menjek,de félek..hogy esetleg ott fog (dolgozni tudod..) vagy,hogy kellemetlen kérdésekkel fog bombázni.

Kérek mindenkit,hogy komolyan válaszoljon. Aki tud erről valamit kérlek irjon. S.O.S

2015. szept. 20. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem baromi későre olyan 20 évesen állt be.
2015. szept. 20. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Mikor kezdtel el menstrualni?

Milyen kellemetlen kérdésekre gondolsz?

Volt már valaki olyan helyzetben mint én? (Menstruáció)

"..hogy esetleg ott fog (dolgozni tudod..)" -> a tudod 2. 'D-je' az 'k' akart lenni? :)

2015. szept. 20. 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:
És ez téged nem idegesitett?? vagy ehez hasonlo...esetleg mindig rosszkor jött meg?
2015. szept. 20. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Az orvos azért van, hogy segítsen. ha "ott " van gondod, akkor "ott fog dolgozni". A kérdései pedig csak kimondottan arra irányulnak, hogy kiderítse, van-e valami bajod, vagy sem.
2015. szept. 20. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első alkalom természetesen kellemetlen, de ez egy teljesen rutin dolog a dokinak. Én is 18 évesen voltam először mert nekem is késett sokszor, volt hogy ki is maradt. Kiderült, hogy PCOS-em van. Menj el minél előbb, akár komoly betegség is állhat a dolog mögött! Pár perc kellemetlenség nem nagy áldozat azért, hogy később (egészség) gyereked lehessen... 19N
2015. szept. 20. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Keress dokit.
2015. szept. 20. 16:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Gondultam leírom mit mondott a doki: petefészek cisztám van, többek között ez a felelős a rendszertelen és a fájdalmas menstruáció miatt
2015. nov. 7. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!