Felfázástól vagy a menstruáció miatt?
Figyelt kérdés
Kb. Egy héttel mielőtt megjött magyon érzékeny volt a mellem szinte minden kis érintés fájt. Fel is voltam fázva. Lehetséges, hogy a felfázás miatt volt?
Vagy inkább a menstruáció miatt?
2015. szept. 20. 09:55
1/2 anonim válasza:
sajnálom, a menstruáció miatt.
üdv a felnőttek köreiben :)
mostantól a klimax eljöveteléig számíthatsz ilyen jelekre a menstruáció előtti időben.
hol erősebben, hol kevésbbé érzed majd.
előfordulhatnak benne fájdalmas csomók is, ne ijedj meg tőle.(az emlőrák nem fájdalmas csomó, tehát ez más)
2/2 A kérdező kommentje:
Már 4 3ve benne vagyok de még csak egyszer fáztam fel amit csak meséltek, nem emlékszem rá. Nem igazán fájt a mellem de az utóbbi fél évben minden bajom van amikor megjön. Pedig azelőtt semmi..
Köszönöm a válaszod. <3
2015. szept. 20. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!