Ez zavarhatja a tabletta felszívódását?
Lassan egy hete "nappali" hasmenésem van, ami igazából abból áll, hogy minden egyes evés után (mindegy, hogy főétel, vagy egy csoki) hasmenésem van. Én a tablettát lefekvés előtt veszem be, mikor már nem eszek, így éjszaka nem megyek el wc-re. Viszont reggel egyből reggeli/kávé után megy a hasam. Meg ugye egész nap.
Ebből lehet baj? Vagy mindenféleképpen felszívódott a tabletta az éjszakák folyamán?
Felszívódik 3-4 óra alatt.
De mi bajod? Orvos látott már?
Hát én is vírusra gyanakszom. Igazából nem csináltam koplalós napot, és arra gondoltam, hogy emiatt húzódik el. Első nap nagyon durva volt, most már azért jobb a helyzet, de még most is jó, hogy bármikor el tudok menni a mosdóba a melóhelyen..
Örülök, hogy megnyugtattatok, ugyanis nekem igazából ma jutott eszembe, hogy lehet, nem szívódott fel normálisan a gyógyszer, és a héten párszor már együtt voltam a barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!