Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 éve nő a mellem, de még...

3 éve nő a mellem, de még mindig nincs bimbóm. Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Elkezdtem félni, mivel mindenképpen szeretnék majd gyermeket, de lehet hogy valami komplikáció van a mellemmel. Nem nagy még, de mint már említettem 3 éve nő. Most mit csinájak? Valakinek van/volt ilyen fajta problémája?

2015. szept. 19. 07:44
1 2
 1/20 anonim válasza:
Most mindenféle hátsó szándék nélkül, van képed? El nem tudom képzelni, hogy ez milyen lehet!
2015. szept. 19. 07:51
 2/20 anonim ***** válasza:
Nincs mellbimbód? Azt meg hogy? Az már az újszülötteknek is van.
2015. szept. 19. 07:53
 3/20 A kérdező kommentje:
Az udvar megvan, csak az a "pöcök" nem. Vagy nemtom. :/
2015. szept. 19. 07:55
 4/20 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. szept. 19. 07:57
 5/20 A kérdező kommentje:
13. Tudon h fiatal, csak most meg vagyok rémülve, h úr isten mi a baj velem. És nincs kitől megkérdezni.
2015. szept. 19. 07:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen még nem kell látszódjon az a pöcök :)

Minthogy még nagyon fiatal vagy, pár éve van menszeszed is, így a hormonok még nem működnek olyan Éretten, mint a felnőtteknél. Ugyanakkor, ha világos színű az udvara, mert olyat örököltél, akkor az sokkal "finomabb" tapintású, puhább, érzékenyebb. Bízd csak a természetre. Ugyanakkor örülj neki, hogy tudsz felvenni pólókat melltartó nélkül, mert még pár évig biztos nem nagyon látszik az a pöcköd :)

27 L

2015. szept. 19. 08:08
 7/20 anonim ***** válasza:
Van olyan is, hogy egyáltalán nem emelkedik ki a bimbó. De attól az még ugyan úgy működik. Semmi gond nem lesz szoptatáskor vele.
2015. szept. 19. 09:21
 8/20 anonim ***** válasza:
Van olyan jelenség, hogy befelé forduló mellbimbó. Ez sem nagy gond, később, a szoptatásnál, bimbókiemelőt lehet használni.
2015. szept. 19. 09:41
 9/20 anonim válasza:
Mi az hogy nincs mellbimbód? Az milyen?
2015. szept. 19. 10:38
 10/20 anonim ***** válasza:

Úgy érted, hogy nem emelkedik ki, hogy látszik, hogy ott van, de nem különül el a bimbóudvartól?

Nekem is olyan 21 évesen, de szerintem előfordulhat mással is, mert nem mondta még pasi, hogy fura lenne. Nem zavar, akkor szokott kiemelkedni, ha fázom, vagy szexuális izgalomban vagyok, vagy csak megpiszkálom. Szoptatáskor a gyerek gondolom én, "piszkálja" a szájával, ezért csak ki fog majd emelkedni.

2015. szept. 19. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!