3 éve nő a mellem, de még mindig nincs bimbóm. Ez nagyon gáz?
Ennyi idősen még nem kell látszódjon az a pöcök :)
Minthogy még nagyon fiatal vagy, pár éve van menszeszed is, így a hormonok még nem működnek olyan Éretten, mint a felnőtteknél. Ugyanakkor, ha világos színű az udvara, mert olyat örököltél, akkor az sokkal "finomabb" tapintású, puhább, érzékenyebb. Bízd csak a természetre. Ugyanakkor örülj neki, hogy tudsz felvenni pólókat melltartó nélkül, mert még pár évig biztos nem nagyon látszik az a pöcköd :)
27 L
Úgy érted, hogy nem emelkedik ki, hogy látszik, hogy ott van, de nem különül el a bimbóudvartól?
Nekem is olyan 21 évesen, de szerintem előfordulhat mással is, mert nem mondta még pasi, hogy fura lenne. Nem zavar, akkor szokott kiemelkedni, ha fázom, vagy szexuális izgalomban vagyok, vagy csak megpiszkálom. Szoptatáskor a gyerek gondolom én, "piszkálja" a szájával, ezért csak ki fog majd emelkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!