Pocak növesztés, hízás?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam sovány, mindig manöken testsúlyom volt.
Jó pár hónapja a párom ajánlotta, hogy növesszem meg a pocakomat és testsúlyom, mert szereti a duci, teltebb nőket. Kezdetben nem akartam belemenni, de elgondolkodtam, és rájöttem, hogy kipróbálom, milyen is ducinak lenni.
Az idő múlásával egyre inkább hozzászoktam a nagy pocakomhoz, és úgy döntöttem, nem is szeretnék lefogyni, amit a párom rendkívül boldogan fogadott.
Szerintetek ez az egészségem rovására fog menni, vagy hízhatnék még egy keveset?
65 kg voltam a kezdeteknél, most 84 kg a testsúlyom.
Magasság 172cm
24N
2015. szept. 18. 22:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha jól érzed magad akkor úgysem számít. Ez egészségtelennek hangzik.
2/7 anonim válasza:
hízz nyugodtan :D
Csak óvatosan nehogy a párod valahol100 fölött akarjon megállni :)
3/7 anonim válasza:
A te tested, azt csinálsz vele amit jónak látsz :)
5/7 Darwel válasza:
Ezzel a magassággal kb 100 kilóig elmehetsz. Utána már lehet egy kis egészségügyi kockázata :) De igaza van a párodnak ,így tuti kívánatosabb vagy mint 65 kilosan :)
6/7 anonim válasza:
Ki mit szeret, de szerintem már a 84 kiló is sok. Szerintem elég volt az a 65 kiló. Én is szeretem a teltebb nőket, de azért nem szoktak senkit elhízásra biztatni.
7/7 anonim válasza:
kérdező te tested azt csinálsz velem,amit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!