Trichomonas vagilis-om van, ami visszatérő orvoshoz már nem akarok menni, vmi hatásos gyógyszer?
3-4 éve küzdök ezzel a TV fertőzéssel. Eleinte kb 4 havonta jött elő,elmentem nőgyógyászhoz felírta a gyógyszer 4 ezer vemnnyit hagytam ott mindig.Aztán egyre sűrűbben jött elő ez a fertőzés gyógyszer nem használt,amint abba hagytam a szedését vissza jött.Az orvosnak ezt mondtam is,felírt egy még drágább gyógyszert amiből duplát kellett beszedem,de az sem mulasztotta el. Tavaly voltam utoljára nő gyógyásznál,én ezt már pénzzel nem bírtam. Mindig ugyan az a tünet ugyan az a gyógyszerek és max 1 napra mulassza el,de volt mikor csak enyhültek a tünetek,beszedtem a gyógyszert és megint erőteljessé vált. Mikor mondtam a dokinak,hogy nincs vmi spéci gyógyszer erre vagy mit tehetnék. Annyit mondott,hogy ha újra jelentkeznek a tünetek jöjjek vissza. Akkor amint befejeztem a gyógyszer kúrát mehettem volna vissza.Nekem nincs erre pénzem.
Szóval a fertőzés fent áll kb 1 éve nem voltam nőgyógyásznál.A tünetek hol erősebbek hol gyengébbek.Ez változó.Mindig mensi után változik meg.De mindig ugyan az sárgás zöldes bő folyás és büdös.
Amit teszek,hogy tisztasági betétet használok,alaposan mosakszom,ha van lehetőségem akkor többször is megmosom oda lent. Illetve ami enyhítette a tüneteket pár napra,hogy a zuhanyról letekertem a fejet és a csövet közzel tettema hüvelyemhez és úgy mond kimostam a hüvelyemet meleg vizzel kb 5-10 percig.Utána 1-2 napig nem olyan erősek a tünetek.
Vmi vény nélküli gyógyszert,kúpot nem tudtok javasolni ami erre jó??
jelenleg nem dolgozok,magán nőgyászra nincs pénzem,már az az utolsó esélyem maradt,hogy ha úgy lesz pénzem akkor elmegyek oda.
Szerintem ismét menj el orvoshoz.
Ha tényleg szűz vagy, akkor vagy fertőtlenítsd ki a bugyikat ,törölközőket vagy dobd is ki ezeket.Ezzel egy időben kezd el szedni a gyógyszert.
Én lehet,hogy másik orvoshoz mennék el a helyedben.
Sztk-ba járok ott két doki van,mindkettő ugyanazt írta fel a 3 év alatt. A bugyijaimat kb 2-3 havonta kidobom újat veszek. Emellett külön mosom őket a többi ruhától és hipós vízbe is beáztatom.De használok tisztasági betétet. Ez a zöldes-sárgás cucc olyan szinten befogja a bugyikat,hogy nem jön ki hiába mosom ki.Szóval ki kell dobni,de azért használok tisztaságit.De ennek ellenére is kidobom és veszek újat.
Törölközőt 1-2 hetente tisztát veszek elő.
Fölösleges elmennem,mert kiváltom a gyógyszert 4 ezer x ft-ért és míg szedem 2 vagy 4 napig addig vagy elmúlik vagy enyhül vagy el sem múlik tavaly mind3-ra volt példa. A legelején az első évben elmulasztotta a gyógyszer és 3-4 hónap múlva jött csak vissza.De vagy immunis lett a fertőzés vagy fogalmam sincs.De mint írtam szóltam többször is és ugyan azt a gyógyszert írják fel.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!