Gynoxin 600mgos csomagban csak egy darab kúp van? Az elég egy kezelésre?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam nőgyógyásznál és ezt a kúpot adta a folyásomra. Ezen kívül más panaszom nem volt, ezt is a doki vette észre. Utánanéztem, és olvastam hogy valami gomba elleni, de elég ebből egy kúp hogy elmúljon? Valakinek volt már ezzel kapcsolatban tapasztalata?2015. szept. 15. 09:03
1/2 anonim válasza:
Nekem tegnap ajánlotta a nőgyógyász ugyan ezt folyásra tegnap este fel is helyeztem és már kicsit mintha jobb lenne viszont nekem 2 dobozzal kellett vennem. Egyébként egy dobozba három darab van egy darab azért biztos hogy nem elég vagyis nekem egytől még nem múlt el.
2/2 Lucky4 válasza:
A 600mgos csomagban 1 db van, és elnyújtott a hatása, tehát 3 helyett csak egyet kell használni, viszont ugyanolyan hatásos mint a 3 db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!