Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Száaz hüvely--->tampon?

Száaz hüvely--->tampon?

Figyelt kérdés
Nagyon száraz a hüvelyem és a tampon használat is sokszor fájdalommal jár,a felhelyezés. Nem lehet ettől valami bajom,nem sértem fel,ha "erőltetem"? Lehet,hogy hülye kérdés,bocsi.
2010. márc. 13. 00:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Száraz akart lenni,bocsi
2010. márc. 13. 00:30
 2/6 anonim válasza:
31%
A tampon felhelyezése előtt essél onán bűnébe, lehetőleg többször, így jól benedvesedsz, nem fog fájni, ráadásul a menstruációs görcsöket is oldja
2010. márc. 13. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:
de lehet belőle bajod egy jó kis méhszájseb, nem kell tampont használni, ha száraz vagy én sem tudtam használni pedig sikosítót is használtam, de folyton gombám volt és mióta nem tamponozok nem vagyok beteg sem.
2010. márc. 13. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülye a kérdés. Ha nagyon száraz, kialakulhat méhszájseb. Nem kellemes, úgyhogy, ha még nincs meg annyira, inkább ne erőltesd, mert rosszabb lesz. (tapasztalat) Ha fáj inkább használj betétet, ha már jobban megvan tampont. Tudom nem kellemes a betét, de ki lehet bírni!
2010. márc. 13. 11:20
 5/6 A kérdező kommentje:
oké,akkor ez lesz. köszönöm szépen a válaszokat
2010. márc. 13. 12:10
 6/6 anonim válasza:
100%

Szerintem mindenképp érdemes lenne kipróbálnod egy kis síkosítót,mielött lemondasz a "tamponos kényelemröl"!

Kedves elsö válaszadó!Tehát szerinted minden tampon elött maszturbáljon (lehetöleg többször is) szegény kérdezö?Biztos máshoz sincs olyankor kedve,csak ahhoz...Legyél már magadnál,ne írogass baromságokat!

2011. márc. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!