Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fiúk miért poénkodnak...

A fiúk miért poénkodnak folyton a menstruáción? Szerintem ez nagyon nem vicces

Figyelt kérdés
Nekem hamarosan meg fog jönni és ezért sokszor nagyon fáj a hasam, meg folyton viszek magammal betétet a suliba. Ezt viszont titkolnom kell, mert így is mostanában minden lányt ezzel szivatnak. :( miért van ez és mikor hadják abba?

2015. szept. 12. 21:32
1 2
 11/13 anonim válasza:

Nálunk is így megy ez. Éretlenek. Egyszer volt ilyenből egy kisebb balhé, az egyik lány elkezdte terjeszteni, hogy a másik lány biztos azért van bent olyan sokáig a wc-n mert menstruál.

Mi ezt nem vesszük komolyan röhögünk rajtuk, csóváljuk a fejünket. :)

Az éjszakai magömléshez, pedig annyit tudok hozzászólni, hogy nekem az egyik fiú elkezdte magyarázni, hogy a másik fiúnak milyen a spermája. Aztán jött a harmadik és részletesen elmagyarázta nekünk, hiába mondtuk hogy nem érdekel. Szóval igen megmutatta a többinek, szóval szerintem ott se lehet annyira nagy tabu...

2015. szept. 13. 10:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert még éretlenek és egy darabig azok is maradnak ..visszavágásképpen mond nekik hogy kis zsebhokisok ha piszkálnak :D
2015. szept. 13. 15:02
 13/13 anonim ***** válasza:
A fiúk később érnek, akik viccelődnek, azok még nem kezdtek el kamaszodni.
2015. szept. 13. 21:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!