Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Előre szólok, akinek rossz a...

Előre szólok, akinek rossz a gyomra ne olvassa el. Méhnyálkahártya darab?

Figyelt kérdés
Elmúlt egy napja a menstruációm, ma reggel megmártóztam egy kád forró vízben és mikor felálltam éreztem ahogy kicsúszik belőlem valami. Egy bolyhos vér színű diónagyságú valami volt a vízben. Ne haragudjatok de nem tudom szebben megfogalmazni. Olyan volt mint a pom-pom lányoknak a pom-pomjuk. Nyálkahártya darab lenne? ilyet még sosem tapasztaltam pedig 12 éve menstruálok.

2015. szept. 12. 10:37
1 2
 11/17 Duenna ***** válasza:
Akkor spontán vetélés volt. Nem magzat volt, hanem a magzat burka. Elhalt a magzat, és a burok eltávozott a hüvelyen keresztül.
2015. szept. 12. 12:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Oksa h a mióma nem jön ki hüvelyen keresztül de gusztustalan nagy alvadt vér darabok távoznak miatta. De hál isten dokim már megszabadított tőle. Kérdező megírod majd hogy mi volt?
2015. szept. 12. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyon erős hússzerű valami volt, akkor az elhalt terhesség. Olyan erősre gondolok, hogy körömmel sem lehet szétszedni.
2015. szept. 12. 22:03
 14/17 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál, megvizsgált, azt mondta nem tudja látatlanban, hogy mi lehetett, de mindent rendben talált odabenn.
2015. szept. 15. 09:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Csinált hüvelyi UH-t?
2015. szept. 15. 10:09
 16/17 A kérdező kommentje:
igen csinált persze.
2015. szept. 16. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor nyugodj meg. Van ilyen, hogy nagyobb drabban jön ki az elhalt nyálkahártya.
2015. szept. 18. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!