Előre szólok, akinek rossz a gyomra ne olvassa el. Méhnyálkahártya darab?
Figyelt kérdés
Elmúlt egy napja a menstruációm, ma reggel megmártóztam egy kád forró vízben és mikor felálltam éreztem ahogy kicsúszik belőlem valami. Egy bolyhos vér színű diónagyságú valami volt a vízben. Ne haragudjatok de nem tudom szebben megfogalmazni. Olyan volt mint a pom-pom lányoknak a pom-pomjuk. Nyálkahártya darab lenne? ilyet még sosem tapasztaltam pedig 12 éve menstruálok.2015. szept. 12. 10:37
11/17 Duenna válasza:
Akkor spontán vetélés volt. Nem magzat volt, hanem a magzat burka. Elhalt a magzat, és a burok eltávozott a hüvelyen keresztül.
12/17 anonim válasza:
Oksa h a mióma nem jön ki hüvelyen keresztül de gusztustalan nagy alvadt vér darabok távoznak miatta. De hál isten dokim már megszabadított tőle. Kérdező megírod majd hogy mi volt?
13/17 anonim válasza:
Ha nagyon erős hússzerű valami volt, akkor az elhalt terhesség. Olyan erősre gondolok, hogy körömmel sem lehet szétszedni.
14/17 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál, megvizsgált, azt mondta nem tudja látatlanban, hogy mi lehetett, de mindent rendben talált odabenn.
2015. szept. 15. 09:30
16/17 A kérdező kommentje:
igen csinált persze.
2015. szept. 16. 23:21
17/17 anonim válasza:
Akkor nyugodj meg. Van ilyen, hogy nagyobb drabban jön ki az elhalt nyálkahártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!