Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruacios zavar lehet?

Menstruacios zavar lehet?

Figyelt kérdés

28-30 napra szokott megjonni a menstruaciom, 14 napja viszont hirtelen elkezdődött egy pecsételo vérzés ami 6-7 napig tartott. Első napokon elénk piros szín később pedig barna kis mennyiségű ver ami a fehérneműn hagyott nyomott.

3 napja megjött a rendes menstruaciom de erősebb a szokásosnál.

A pecsételoverzes azután kezdődött hogy úsztam a tengerben es kifaradtam elege.

2 éve voltam rákszűrésen

2015. szept. 11. 17:52
 1/1 anonim válasza:
Nekem 13 év rendszeresség után (+-2-3 napon belül a kiszámított szerint volt) egyszer csak majdnem 2 hetet késett! Nagyon megijedtem. De időtartamára, mennyiségre rendben volt. Utána kezdtük el összerakni a képet, hogy előtte volt elég erősen vírusos torokgyulladásom. Azóta is rendszeres és rendben van, így biztosan az zavarta meg. Emellett rendkívül stresszes időszakom is volt akkor. Nem tudom, nálad mi lehet, de az biztos, hogy rengeteget számít a fizikai és lelki állapotunk. Ha mást nem, lehet megérné a háziorvosodhoz elugrani, ha már csak egy vérképet kér, előrébb vagytok.
2015. szept. 11. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!