Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek még nőhet a mellem?

Szerintetek még nőhet a mellem?

Figyelt kérdés
15éves vagyok,de szinte semmi mellem nincs. Nagyon elszomorít,hogy körülöttem minden lánynak elég nagy mellei vannak,nekem pedig egy 'szúnyogcsípés'. Nőhet még? Anyunak sem túl nagy,neki közepes,viszont mindkét nagyimnak nagy mellei vannak. Ti mit mondtok,nőhet még?

2015. szept. 10. 17:36
 1/3 anonim válasza:
igen, lehet még borzasztó nagy is.
2015. szept. 10. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy borzasztó nagy. A nagy sose borzasztó, inkább csodálatos!
2015. szept. 10. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Dehogynem borzasztó, amikor leszakad a hátad és örökös fájdalommal élsz a legszuperebb melltartó ellenére is.

Kérdező, ezt nem lehet így megmondani.

Elméletben még nőhet, gyakorlatban lehet már ilyen marad. A kis mell is sokak számára vonzó és bár azzal se könnyű öltözködni, sokkal kényelmesebb.

Nekem is kicsi, csak a terhességgel/szoptatással lett óriási , de alig várom hogy újra AA legyen, pedig mindig nagyobbat akartam.

2015. szept. 10. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!