Anyukam szerint a melltartotol 20-30 eves koromra logni fog a mellem?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez hogy van? 12 eves vagyok es a tenyerembe alig fer el a mellem, de sport melltartot hordok, es olyan fura alaku benne a mellem....
Normalis valaszokat!
2015. szept. 9. 16:08
1/10 anonim válasza:
Erre csak akkor tudunk pontos választ adni, ha tükör előtt lefotózod a melled.
3/10 A kérdező kommentje:
1-es nem tudom hogy kell kepet kuldeni :D
2-es nem amarom majd felvarratni..
2015. szept. 9. 16:16
4/10 anonim válasza:
Hogy a melled lógni fog,vagy nem fog, azt a melltartó a legkevésbé fogja befolyásolni. Az attól függ, milyen tésztából gyúúrtak.
5/10 anonim válasza:
Nyugodtan hordhatsz meltartot... Ha logni fog, biztos hogy nem attol hogy most hordasz melltartot
6/10 anonim válasza:
Pont fordítva, ha nem hordasz melltartót, akkor van nagyobb esélye annak, hogy lógni fog. Keress képeket neten mindenféle bennszülöttekről, afrikaiakról, stb. Ott nem hordanak melltartót, látszik is az eredmény.
7/10 anonim válasza:
Hülyeség, melltartó nélkül ha 20 éves korodra nem fog lógni, akkor 30 éves korodra már fog.
8/10 anonim válasza:
Mi köze lenne a melltartónak ahhoz,hogy lóg-e a melled? Ez hülyeség,nyugodtan hordj melltartót, ha már szükségesnek érzed.
9/10 anonim válasza:
Szerintem félreértelmezted amit mondott, vagy súlyos zavarai vannak anyukádnak.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, anyukam teljesen normalis! Ugy utalom ezeket a valaszokat, hogy anyud nem normalis..stb... nekem azt mondtahogy a cici megszokja a melltarto alakjat , es amikor levesszuk akkor lottyedt lesz vagy vmi, de azt is mondta, ha nagyon szeretnem elmegyunk a boltba es veszunk. De amugy van egy osztalytarsam aki felnott (!!) push up (!!!!!) os melltartot hord es mar most olyan bun ronda a cicije...
2015. szept. 11. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!