Tobb mint 3 hete nem szexeltunk. Kedden es tegnap probaltuk de fajt. Csak azert mert reg csinaltam? Az elott minden nap. Mit tegyek h ne fajon?
Figyelt kérdés
Utoljara februar 4.en jott meg, akkor 2 napig
tartott, megalt 2 napig aztan ujra meg jott,
gyengen, 2 napig. Akkor hasznaltam eloszor
tampont. Februar 18.an pedig elkezdett viszketni + feher, darabos folyas, paromnal is kandida
tunetei jottek elo. Travogen kremet
hasznaltunk, neki elmult
nekem nem. Mostmar
nem viszket inkabb csip es
mintha fajna is ha hozza
erek, es meg is van
dagadva, mondjuk meg is
volt. csutortokon, 4en ugy vettem eszre
mintha a folyas kezdene
sargulni es estere megjott. mar tobb mint 3 het telt el azota h nem szexeltem. keden meg szerdam fajt mikor csinaltuk.
2010. márc. 12. 17:01
1/2 anonim válasza:
Gondolom nem ilyen válaszra számítasz, de a legjobb amit tehetsz, hogy mielőbb megvizsgáltatod magad nőgyógyásszal!! Nekem is voltak hasonló gondjaim és házilag sosem tudtam belőle kilábalni, úgyhogy irány a doki!
2/2 anonim válasza:
A fájdalmas közösülésnek sok oka lehet, többek között a hüvelyi fertőzés. Én is azt javaslom, hogy minél előbb menj el egy nőgyógyászhoz, és számolj be neki mindenről, ne hagyj ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!