Érdemes foglalkoznom a barna folyással?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A menstruációm előtt illetve után is jellemző a barnás-véres folyás. Tavaly voltam ezzel nődokinál, aki fogamzásgátlót írt fel. Ezt szedtem fél évig, ez idő alatt semmi problémám nem volt, ciklusom is rendszeressé vált, szóval nagyon boldog voltam. Aztán visszamentem az orvoshoz, de megbeszéltük, hogy lehet nem kéne többet szednem, mert még fiatal vagyok és okom sincs rá, mivel nincs barátom. Azóta sajnos ismét kísért a barnázás. Akkor azt mondta az orvos, hogy nem elég fejlett a méhem a koromhoz képest, de ne aggódjak, mert még nagyon fiatal vagyok. Azon gondolkodom, hogy érdemes lenne-e gyógyszert szednem, ami garantáltan elmúlasztaná vagy várjak addig amíg barátom nem lesz. Mert akkor már ugye idegesítene a barnázás. Mi a véleményetek?2010. márc. 12. 16:09
1/1 anonim válasza:
szia. en a helyedben hallgatnek a dokira, attol hogy nincs baratod, meg lehet rendellenesseged, ahogy doki mondta nem eleg fejlett a mehed, es a fogamzasgatlo ebben segit, nagyon sokaknak amiatt a fejletlenseg vagy rosszul mukodes miatt kis cisztai vannak, amik szintem a fogamzasgatlotol mulnak el. ugyhogy hallgass csak a dokira, artani nem artasz magadnak vele, es te is nyugodt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!