Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ujjazás után csomó a hüvelyben...

Ujjazás után csomó a hüvelyben+ vérzés?

Figyelt kérdés

Nagyon megijedtem mikor észleltem a hüvelyemben lévő csomót. Vasárnap történt a dolog. Sose véreztem még ujjazástól bár lehet közrejátszott hogy néha durva volt. Aztán másnap felnyúltam fürdés közben kíváncsiságból hogy hát mi a helyzet mert egy kicsit fájt és ezt a csomót tapintottam ki ami egy kisebb cseresznye nagyságú és mozdítható is :( Olvastam én már a neten kb mindenről, ciszta, polip, méhnyakrák, de az érdekelne járt e már valaki így és mi lett a következmény? Illetve mit tanácsoltok? Októberre kaptam időpontot dokihoz.. :( Hamarosan ma is megvizsgálom magam, nagyon remélem hogy nem lett nagyobb mer ha igen lehet ügyeletre kéne menni nem?

Köszönöm a válaszokat!!

2015. szept. 8. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy inkább a méhszájadat tapintottad ki?
2015. szept. 8. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Biztos, hogy nem mert azt is kitapintottam a csomó mellett.
2015. szept. 8. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztonság kedvéért látogasd meg az ügyletet ! Felesleges találgatni ! Meg kell nézetni mielőbb .
2015. szept. 8. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy végülis mi volt, amit találtál? Én is hasonlót tapintottam ki, de nekem nem vérzik szerencsére.
2020. márc. 30. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!