Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Holnap az osztalyommal...

SOS! Holnap az osztalyommal az erbobe kirandulunk es most jott meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemreg voltam ott es elbujni se lehet meg feltunne nekik hogy lemaradok....Nemtudom..naon felek..most mit kene tennem?? Amugy egy 3-4 oras tura lehet veluk

2015. szept. 7. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Felraksz 1 tampont, ami elég 3 órara. Egyszer kibírod. Minit kell!!! Vagy nem mész. Vagy cserélsz. Old meg.

Én egy focista lány vagyok, minden hónapba megvan, 1 hétig. Tapont használok. Gondolhatod milyen lehet így futosgálni. Ezzel együtt kell élni, nem betegség hanem állapot!!!

2015. szept. 7. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgyis megálltok pisilni :D
2015. szept. 7. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Tampon es betet egyszerre! A tampon tuti eleg minimum 3 orara de ha olyan eros lenne a verzes, hogy nem, a betet meg mindig ott van.
2015. szept. 7. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szökj el és költözz be az erdőbe, indítsd el a vadászó-gyűjtögető karrieredet!
2015. szept. 7. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Veszel egy csomag tampont és azt használod. Nők ezrei használják, ha megfelelően helyezed fel, nem is érzed, hogy ott van. Ha nincs erős vérzésed, a tampon akár 6 órát is kibír, esetleg, lemaradsz "pisilni" és cserélsz.
2015. szept. 8. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!