Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon sokat kell vizelnem....

Nagyon sokat kell vizelnem. Alig tellik el 20 perc es mar ujra kell. Kb 4 honapja kezdodott ez el es nem megfazas. Beteg lehetek? 15L

Figyelt kérdés
Nagyon ciki ez nekem,oran is mindig ki kell mennem es en nagyon szeretnem tudni mi ennek az oka. A havimnak 5 napja meg kellett volna jonnie. Ez hozzakapcsolodhat a vizeleti problemamhoz? Elore is nagyon koszonom a valaszokat!!
2015. szept. 5. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
felfáztál...
2015. szept. 5. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyi vizeleted van?
2015. szept. 5. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Orvos mit mondott?
2015. szept. 5. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem annyira sok de mindig erzem hogy kell es jol is erzem. Orvosnal meg nem voltam de ha nem mulik ez el akkor elmegyek
2015. szept. 5. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
4 hónapig vártál vele??
2015. szept. 5. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy lefogyva? Ha fogyásban van a szervezet, akkor nem tartja a vizet. Ideg alapon is lehet. El kell menni orvoshoz, mert a cukorbaj is hasonló tünetekkel jár.
2015. szept. 5. 23:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lefogyva,nyaron felszedtem egy par kilot.
2015. szept. 6. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!