Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » MI történhetett? Lehetek terhes?

MI történhetett? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Mindig hó elején menstruálok. A barátommal január végén voltam együtt, utána megjött rendesen, aztán februárban még párszor szeretkeztünk, kb 20-adikától 5 napig valamilyen barna pecsételő folyásom volt (SOSE volt még ilyen) és márciusban még nem jött meg, vagyis lassan két hete csúszik. MINDIG védekeztünk, gumival, sose szakadt ki. Nem szokott késni. Sosem. Több dologra gondolok, de érdekelne a véleményetek...Az is közrejátszhat hogy kb másfél hónapja elkezdtem nagyon aktívan sportolni. Olvastam, hogy ez is okozhat csúszást. Tesztet csináltunk (pár napja) és negatív lett. Holnap megyek orvoshoz. Addig is csak hogy nyugodtabban tudjak aludni: ti mit gondoltok? Baba lehet?
2010. márc. 11. 23:24
 1/8 anonim válasza:
51%

hát ha negatív akkor mit parázol ?

mért nem töltöd értelmes dolgokkal az estéd ilyen hülyeségek helyett ?

teljesen fölösleges dokihoz menni

2010. márc. 11. 23:38
 2/8 anonim válasza:
51%
ja és ha még rá is parázol akkor még tovább tart mire normálisan megjön ...
2010. márc. 11. 23:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát köszi a kedves választ....nem egy 12 éves kis liba vagyok, és tisztában vagyok azzal, hogy a barna folyás hó közepén NEM NORMÁLIS! Ha nem is baba, de valamit jelent, és dokihoz el kell miatta menni. Egyrészt. Másrészt meg kb 8 éve menstruálok rendszeresen, és sose szokott csúszni. A tesztek pedig nem mindig mutatnak igazat. Azért is írtam a napokat, hogy valaki (AKI ÉRT HOZZÁ) kismama például leírja, hogy ezt már kimutatná-e a teszt, stb, stb.

Te meg lécci ne az én kérdésemnél töltsd az estéd, mert ha úgysem adsz értelmes választ, akkor inkább kíméljük meg egymást. Jó éjszakát!

2010. márc. 11. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A tesztet akkor érdemes megcsinálni mikor már késik a mensi te azt írod ennek már 2 hete akkor szerintem nem vagy terhes bár az is lehet, hogy még nem elég erős a szervezetedben a HCG! De mész dokihoz, ezért szurkolok neked, h ne legyen semmi bajod és úgy legyen, ahogy te akarod ja és ha rendesen védekeztetek akkor szerintem nincs mitől félni!
2010. márc. 12. 06:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Doki megvizsgált, azt mondta, hogy tapintásra nincs baba, de ha még 2 hétig nem jön meg menjek vissza ultrahangra. Tudom, hogy nagyon pici az esély, elméletben lehetetlen hogy terhes vagyok, de néha úgy érzem, mintha megjönne, és nem jön, és olvastam hogy ez lehet a jele....19 éves vagyok, nem szeretnék még babát...Rengeteg oldalt elolvastam ezzel kapcsolatban, mostmár azt hiszem mindent beképzelek magamnak....

Várok még válaszokat!!!!

2010. márc. 12. 19:35
 6/8 anonim válasza:

grat a dokinak tapsi-tapsi

ált ultrahanggal kezdik hogy megnézzék hogy történt e változás a méhben mert abból lehet látni hogy terhes valaki vagy nem

amúgy a teszt manapság elég pontos eredményt ad max vegyél mégegyet ha nem hiszel neki ...

de szerintem is fölösleges a procedúra és csak túlparázod

2010. márc. 12. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Az UH sem mondja meg egyértelműen, legkorábban a 4,5 - 5. héten már látszik a petezsák, de sok mindentől függ, hogy mi látszik az ultrahangon és mi nem, elég szubjektív vizsgálat.

Én is azt mondanám, hogy csinálj még egy tesztet, ha az negatív, akkor nyugi. Valószínűleg negatív lesz.

2010. márc. 15. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

a barna folyás hó közepén akár teljesen normális is lehet. peteéréskor sok nő barnázik. és ez normális.

a teszted negatív, doki sem tapintott ki semmit (egyébként először általában tapintással nézik, mertha teherbe estél megváltozik vmi a méhnyak környékén amit az orvos kitud tapintani)

nem vagy terhes.

2010. márc. 16. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!