Szerintetek kapjak védőoltást méhnyakrák ellen vagy ne? 13/L
Nekem is küldte régen a háziorvos. Nekünk még kemény pénzeket kellett érte fizetni abban az időben. Persze a szüleim azt mondták, hogy ki gazdálkodják ezt az összeget. Mentünk a házi orvoshoz, hogy be adatjuk az első injekciót. Ő azt mondta, hogy előbb beszéljünk nőgyógyászokkal, hogy mit javasolnak. Mert ő nem ajánlja, a saját lányainak sem adatta be. Két ismerős nőgyógyásszal is beszéltünk különböző klinikákról. Mind a kettő azt mondta, hogy inkább ne adassuk be. Az unoka tesómék is végig járták az orvosokat, ők is ugyan ezeket a tanácsokat kapták, hogy ne adassák be. Így mi sem adattuk be. Ma már 30 éves vagyok 18 éves koromtól járok évente rákszűrésre, szerencsére semmi bajom nincs.
Most én sem akarlak lebeszélni, az jó dolog ha ti is ki kéritek a közeletekben lévő nőgyógyászok véleményét.
Én nem kértem. 13/L De mindenki más az osztályból igen.
Volt aki meghalt miatta! Rengeteg mellékhatás! Csak néhány hónapog tart a hatása!! Sokaknak zsibbadt tőle a karuk és fájt és belilult! Úgysem kaphatod még el!
Kérdező, te tényleg komolyan gondolod hogy egy oltástól, amit százmillió fiatal lány kap meg a világon, valaki tüdőrákos lehet? 20 év múlva? Egy oltástól?
OLtasd be magad nyugodtan, ez az egyik legbiztonságosabb oltás. Annak az orvosnak meg, amelyik hülyeségeket terjeszt egy olyan oltásrÓl, amelyik egy RÁKOS BETEGSÉGTŐL VÉD MEG
elvenném a diplomáját.
Én egyébként immunológus kutatóorvos vagyok, és mindkét lányomnak beadattam 2 éve, semmi bajuk nincsen és most már méhnyakrákjuk sem lesz jó eséllyel.
Még régen-régen a kérdés előtt sok évvel az oroszoknál
Fejlesztették ki ezt az oltást és rajtuk próbálkoztak
Pàr lebénult valamelyik meghalt a teszttől addigra már tökéletesítették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!