Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek kapjak védőoltást...

Netti11face kérdése:

Szerintetek kapjak védőoltást méhnyakrák ellen vagy ne? 13/L

Figyelt kérdés
Már talán 2 hónapja küldtek levelet,hogy be kéne oltatni..de eléggé félek és anyum felhívta a háziorvost és azt mondta ne adassa be,mert van mellékhatása és volt aki meghalt tőle..és nézem,hogy mindenhol azt mutatják,hogy be kéne oltatni a lányokat(tv,újság,internet,híradó,fókusz) és most nem tudom mihez kezdjek,anya azt mondta ha akarom,hogy beoltsanak akkor elvisz..de nem tudom :( könyörgök segítsetek..

2015. szept. 4. 16:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is küldte régen a háziorvos. Nekünk még kemény pénzeket kellett érte fizetni abban az időben. Persze a szüleim azt mondták, hogy ki gazdálkodják ezt az összeget. Mentünk a házi orvoshoz, hogy be adatjuk az első injekciót. Ő azt mondta, hogy előbb beszéljünk nőgyógyászokkal, hogy mit javasolnak. Mert ő nem ajánlja, a saját lányainak sem adatta be. Két ismerős nőgyógyásszal is beszéltünk különböző klinikákról. Mind a kettő azt mondta, hogy inkább ne adassuk be. Az unoka tesómék is végig járták az orvosokat, ők is ugyan ezeket a tanácsokat kapták, hogy ne adassák be. Így mi sem adattuk be. Ma már 30 éves vagyok 18 éves koromtól járok évente rákszűrésre, szerencsére semmi bajom nincs.

Most én sem akarlak lebeszélni, az jó dolog ha ti is ki kéritek a közeletekben lévő nőgyógyászok véleményét.

2015. szept. 4. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi beadattuk a lányunknak. Több éve volt már, és nem volt mellékhatása az injekciónak. Az influenza elleni védőoltást is ellenzik sokan, mégis hasznos.
2015. szept. 4. 22:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) és beszéltem a szüleimmel :anya azt mondta ne adassam be,mert lehet el lehet kapni évek múlva más betegséget tőle..mert egyik ismerősőm beoltatta magát és már 32 éves és tüdőrákos lett...pedig nem cigizik,és egészségesen él,és apa meg azt mondta adassam be,mert ő is beadatná magának,ha a helyembe lenne...de nemtudom,talán suliban megkérdezem ki adatta be,és ki nem...ha sokan adatták be,akkor beadattom .
2015. szept. 6. 08:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem kértem. 13/L De mindenki más az osztályból igen.

Volt aki meghalt miatta! Rengeteg mellékhatás! Csak néhány hónapog tart a hatása!! Sokaknak zsibbadt tőle a karuk és fájt és belilult! Úgysem kaphatod még el!

2015. okt. 8. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, te tényleg komolyan gondolod hogy egy oltástól, amit százmillió fiatal lány kap meg a világon, valaki tüdőrákos lehet? 20 év múlva? Egy oltástól?

OLtasd be magad nyugodtan, ez az egyik legbiztonságosabb oltás. Annak az orvosnak meg, amelyik hülyeségeket terjeszt egy olyan oltásrÓl, amelyik egy RÁKOS BETEGSÉGTŐL VÉD MEG

elvenném a diplomáját.

Én egyébként immunológus kutatóorvos vagyok, és mindkét lányomnak beadattam 2 éve, semmi bajuk nincsen és most már méhnyakrákjuk sem lesz jó eséllyel.

2015. okt. 9. 21:50
 16/16 anonim válasza:

Még régen-régen a kérdés előtt sok évvel az oroszoknál

Fejlesztették ki ezt az oltást és rajtuk próbálkoztak

Pàr lebénult valamelyik meghalt a teszttől addigra már tökéletesítették

2018. márc. 10. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!