Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
19 eves lany vagyok. 1 eve vesztettem el a szuzessegem. Elotte mindig rendszertelen volt a verzesem. Amikor elkezdtem szexualis eletet elni kezdett beallni a menstruaciom, de erettsegi ota valami nem stimmel! Lehetet az akkori stressz? Juniusba kimaradt (35 napig) haram tesztett vettem mind negativ lett! Aztán juliusba megint megjott ho vegen 6 napig tartott. Augusztus 27.-en kellett volna hogy megjojjon.7. napja kesik! Mi lehet a baj?:A valaszokat elore is koszonom!
2015. szept. 4. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem védekeztek, lehetsz, igen.
2015. szept. 4. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Mikor kimaradt 35 napig egyszer elofordult nelkule de zuhi utan volt es egy perc utan kb ki is vette es vedekeztunk. Azota csak ovszerrel csinaljuk Aztan kovetkezo honapba, mint mar emlitettem julius 27.-en megjott, es hat napig tartott! 7. napja most pedig kesik mi lehet a baj? Befolyasolhatja a rendszertelen nemi elet?
2015. szept. 4. 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Teszem hozza, hogy mikor annyi sokat kesett mult honap elott ket tesztet felhasznaltam negativ volt vettem egy harmadikot, de arra mar nem volt szuksegem mert elotte megjott
2015. szept. 4. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:

"befolyasolhatja a rendszertelen nemi elet?"

Szerintem az nem.

2015. szept. 4. 14:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Ertem.
2015. szept. 4. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:

inkább a stressz. nekem is volt ebben az évben nyáron, hogy 7 napot késet, meg is ijedtem, aztán megjött. ha rendesen védekeztek, akkor nem lehet gond elvileg, de egy teszt azért nem árt. a hat napos menszi nem gáz, nekem rendszeresen szokott 6 napos lenni :)

orvossal nézesd meg magad

2015. szept. 4. 15:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat! Igen, en is ugy gondoltam, hogy egy teszt azert nem arat! Remelem minden renben! :)
2015. szept. 4. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!