Első nőgyógyász? 16/L
Egy nagyon vékony hosszú pálcát feldug a hüvelyedbe, így vesz kenetet. Nem egy hű de jó érzés, de nem is szörnyű. Kicsit kellemetlen, de túl fogod élni. :) Esetleg mondd neki, hogy ez az első vizsgálatod, és még szűz vagy, így óvatosabb lesz. De nem kell félni, nem harapnak. :) Felfekszel az asztalra, szétnyitod a lábad, kenetet vesz, felöltözöl, elmondja, hogy mikor kell visszamenni az eredményért, ennyi. :)
19L
Nekem a mintavétel egyáltalán nem kellemetlen, semmit nem érzek. Mellet szokott még tapintani.
Két perc össz-vissz. Ne aggódj.
Nekem sem kellemetlen a mintavétel. 20/L
Nem tudom, hogy szüzeknél is van-e pl. ultrahang.
Lehet azt is csinál.
Semmi sem fáj, csak maga a helyzet fura, meg kellemetlen, hogy ott kell terpeszteni egy idegen ember előtt. De ha muszáj akkor muszáj :)
Első vagyok. Nekem azért volt kellemetlen, mert durva gombás fertőzést szedtem össze, és az is fájt, ha bármi hozzáért a hüvelyemhez.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!