Menstruáció előtt Nektek milyen hamar jelentkeznek az előjelek, hogy meg fog jönni? És milyenek? Persze, ha egyáltalán vannak.
Csak azért kérdezem, mert nálam az az általános, hogy előtte 3-4 nappal elkezdenek fájni és duzzadni a melleim. Ez a leggyakoribb, hasfájás pedig már csak az első napon szokott, mikor megjön.
Viszont jelenleg az a helyzet, hogy kerek egy hetem van még a következő menstruációig, és mindkettő jelen van. Szerintetek normális? Nem folyamatos a fájdalom egyébként, a melleim is csak akkor fájnak, ha hozzáérek.
A szám körül mindig kijön egy pattanás, a melleim alig férnek el a melltartómban, van is menzesz melltartóm :D:D
Keveset pisilek, pedig sokat iszok, ugye a vízvisszatartás miatt. Néha fájdogál a hasam.
Lehet, hogy előbb meg fog jönni.
Legutóbbi alkalommal is korábban jött meg, kb. 4 nappal. De ugye ettől függetlenül onnantól kell számolni, amikor megjött és így a következő menstruációm elvileg jövőhét hétfő-kedd környékére kéne, hogy essen.
Inkább az a problémám, hogy még addig van egy hét.
Neked milyen hamar jelentkeznek ezek a tünetek? :)
Köszönöm a válaszokat!! :)
Kicsit megnyugtató, hogy nem csak én velem történik ilyen. Ez volt a kérdésem oka, hogy nekem is általában 3-4 nappal előtte jelentkeznek a fájdalmak, olyan még nem volt, hogy 7-8 nappal.
Köszi még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!