Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtt Nektek...

Menstruáció előtt Nektek milyen hamar jelentkeznek az előjelek, hogy meg fog jönni? És milyenek? Persze, ha egyáltalán vannak.

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert nálam az az általános, hogy előtte 3-4 nappal elkezdenek fájni és duzzadni a melleim. Ez a leggyakoribb, hasfájás pedig már csak az első napon szokott, mikor megjön.

Viszont jelenleg az a helyzet, hogy kerek egy hetem van még a következő menstruációig, és mindkettő jelen van. Szerintetek normális? Nem folyamatos a fájdalom egyébként, a melleim is csak akkor fájnak, ha hozzáérek.

2015. szept. 1. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A szám körül mindig kijön egy pattanás, a melleim alig férnek el a melltartómban, van is menzesz melltartóm :D:D

Keveset pisilek, pedig sokat iszok, ugye a vízvisszatartás miatt. Néha fájdogál a hasam.

Lehet, hogy előbb meg fog jönni.

2015. szept. 1. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Legutóbbi alkalommal is korábban jött meg, kb. 4 nappal. De ugye ettől függetlenül onnantól kell számolni, amikor megjött és így a következő menstruációm elvileg jövőhét hétfő-kedd környékére kéne, hogy essen.

Inkább az a problémám, hogy még addig van egy hét.

Neked milyen hamar jelentkeznek ezek a tünetek? :)

2015. szept. 1. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
2-3 nappal előtte
2015. szept. 1. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
előtte 2 héttel, mell fájdalom, hasgörcsök, rossz közérzet,
2015. szept. 2. 07:25
 5/6 anonim válasza:
Nekem 3-4 nappal elotte szokott fajni a hasam a mehosszehuzodas miatt :/ az elso 2 napba meg mindig erzem a fajdalmat es ilyenkor erosebb a verzesem
2015. szept. 2. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! :)

Kicsit megnyugtató, hogy nem csak én velem történik ilyen. Ez volt a kérdésem oka, hogy nekem is általában 3-4 nappal előtte jelentkeznek a fájdalmak, olyan még nem volt, hogy 7-8 nappal.

Köszi még egyszer! :)

2015. szept. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!