Egész nap egy betétet használni tényleg egészségtelen?
Igen.
Ha ennyire kicsit van meg, akkor használj tisztasági betétet és azt cseréld, ne csak naponta, hanem gyakrabban.
Ezt butaság csinálni, ne is haragudj... Odaragadnak a zsebkendő vagy WC-papír darabjai, és különféle fertőzéseket is kaphatsz, hiszen ezek nem is olyan tiszták.
Miért nem használsz inkább több betétet, rendesen? Az pont erre való...
Kedves Kérdező!
Először is válassz olyan betétet, ami maxi super nedvszívó. Én sokat kipróbáltam, egyetlenegyet találtam, ami maradéktalanul felszívja és egyszer nem áztam még át mellette. A tampon egészségtelen.Ritkán muszáj vagyok használni, de alapvetően betétet használok. Sokkal jobban kitisztulsz. Semmi értelme zsepit betenned, elég a betét. Viszont betétet is többször kell cserélni egy nap, mert a bomló vérnek nagyon kellemetlen szaga van, és a fertőzések táptalaja. Inkább cseréld többször, minthogy aztán szenvedj egy fertőzés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!