Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami házi gyógymód vese...

Van valami házi gyógymód vese fájásra?

Figyelt kérdés
Valószinü vesemedence gyulladásom van.Legalábbis legutóbb is ilyen fájdalmaim és magas lázam volt.Holnap jutok el csak orvoshoz.Esetleg nem tudom valamivel csökkenteni a fájdalmaimat mert egész éjjel nem aludtam annyira fáj.
2010. márc. 11. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre en is kivancsi lennek:)
2010. márc. 11. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem amikor megfázott a vesém és fájt, a doki aztmondta, NO-SPA-át és algo piritn vegyek be együtt! hatott!:)
2010. márc. 11. 16:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos választ kedves elsö!:) Akkor már ketten vagyunk!:)

(nem pontoztalak ám le)

2010. márc. 11. 16:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Avval kezdtem Én is!:)De semmi változás sajnos!:(
2010. márc. 11. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok folyadékot kell inni és melegen tartani a deréktájat.Kerülni kell a sós ételeket is.A doki tuti ír majd fel antibiotikumot,mert az nem mellőzhető.Én annak idején,amikor felfáztam cickafark teát vettem és azt ittam meg persze a jól ismert kamilla teát.Néha ülőfürdőt is vettem.Gyulladás csökkentőnek a demalgont ajánlom,ha van otthon(csak vényre adják),ha nincsen,akkor algopirin,vagy nurofen.

Jobbulást!

2010. márc. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!