Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruálok vagy nem? Mit...

Menstruálok vagy nem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és tegnap egy barna folt volt a bugyimon. Nem tudtam mi az, ezért inkább nem szóltam anyunak. Ma láttam hogy egy hatalamas pirosas barnás folt van a bugyimon. De a hasam egyáltalán nem fáj, nincs semmi bajom. Szerintetek menstruálok? Vagy ha nem akkor ez mi? És mit kellene csinálnom? Anyukám dolgozik és olyan munkája van hogy nem tudom felhívni. Légyszi segítsetek.

2015. aug. 31. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ja, én is így voltam júniusban. 4napig tartott ez az egész, utána meg mostani semmi, nem értem miért? Szerintem tiéd mensi, az enyém is az volt szerintem..de nem tudom hogy miért nem jött meg júliusban és augusztusban? :D14/l
2015. aug. 31. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez az. Kezdődhet, kezdődik így. Nem törvényszerű a hasfájás, pláne nem az elején. Rakj be betétet, biztos találsz otthon. Anyukáddal pedig megbeszéled, amikor hazaér a munkából. Ne aggódj, ez teljesen természetes :)
2015. aug. 31. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Első! Hosszú folyamat, amíg beáll egy rendszer, az is tök normális, hogy kimarad 1-1 hónap. Mindketten kezdjetek el mensi naplót vezetni. Mikor jött meg, meddig tartott, milyen erősségű, fájt-e valami. Hasznos.
2015. aug. 31. 11:03
 4/4 anonim válasza:
Igen, valószínűleg megjött. Tegyél be betétet:)
2015. aug. 31. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!