Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindig elakad a tampon,...

Mindig elakad a tampon, nagyon fáj mikor kiveszem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mikor eloszor hasznaltam nehezen ment fel (minitampon) és nem is teljesen akkor könnyen titudtam venni. Másodszor teljesen sikerült felnyomni, és mikor kiakartam venni éreztem hogy valamiért nem jön, mintha elakadt volna valamiben. Megnéztem és egy bőrdarab volt szinte beleágyazódva. Sokszor visszanyomtam és lefogtam a bőrt igy kb 20 perc alatt sikerult kivennem, és borzasztóan fájt. Mit kéne tennem? Most nem merek megint használni. 14/l
2015. aug. 29. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Megvárod mig jol "teleissza" magát?
2015. aug. 29. 22:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen de ha nem várnám meg akkor talan meg ki is ferne
2015. aug. 30. 09:55
 3/6 anonim válasza:
Ha teljesen megtelik simán ki tudod szedni, hidd el! Akkor fáj kiszedni ha még nem szívta meg magát. Még fiatal vagy, nem jön annyi vér, nehezebben telik meg :)
2015. szept. 1. 12:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi...de látom nehéz megérteni hogy nekem ott van az a bőr amibele akad a tamponba..
2015. szept. 1. 17:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Küldjek róra képet is, vagy mi?
2015. szept. 1. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ez a bőr a szűzhártyád. Ezek szerint sajnos te nem tudsz tampont használni, amíg szűz vagy.
2015. szept. 13. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!