Orvoshoz kéne mennem? Mi ez a váladék? Miért van ennyi pattanásom? 14/l
Az a helyzet, hogy szőrös a fenekem, melleim, hasam, mellkasom. Amikor a puncimat leborotválom van úgy, hogy ilyen piros kis pattanás szerű valamik jelennek meg, ez mitől lehet?
Amikor este leveszem a bugyimat mindig látok rajta valami fehér váladékot. Ez mitől lehet? Voltak(vagy lehet még vannak is, mert csak az első adag gyógyszert vettem még be, a másik hármat majd 4-én kell bevennem) bennem cérnagiliszták, és azt olvastam, hogy attól is lehet. De lehet hogy hüvelygomba miatt?
És eléggé pattanásos az arcom, ennek lehet valami köze hozzá? Kenem dalacinnal, de nem mindig használ.
Mit kéne tennem? Minndent meghallgatok!
Szőrösség kamaszkor miatt vagy hormonprobléma.
Ha a folyás nem furcsa színű (sárga, barna) nem büdös és túrós állagú, akkor fehérfolyás szintén a kamaszkornak köszönheted.
A borotválás utáni pöttyök a visszanövő szőrszálaktól vannak, begyulladnak a szőrtüszők.
Pattanások: kamaszkor.
Menj el dokihoz, az a biztos.
egyébként ha ennyire nem bírod a intim szőrtelenítést, akkor nem biztos, hogy erőtetni kell ilyen fiatalon.
Borotválást nagy kár csinálnod, pláne ilyen gyerek korban még!
Orvosok szerint is egészségtelen!
Remélhetőleg nem élsz nemi életet.
Canesten segíthet, ha tényleg gombád van.
Fontos, hogy a fenekedet, hasadat, mellkasodat ne borotváld, mert szúrni fog a szőr, és úgy még rosszabb. Ha nagyon feltűnő, akkor inkább gyantáz(tas)d vagy epiláld.
Intim borotválás után nekem is jelennek meg piros foltok, de ha rögtön bekenem Neogranormonnal, akkor hamar elmúlnak.
Pattanásokra nekem sokat segített az Akneroxid gél.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!