Cilest fogamzásgátlóval kinek mi a tapasztalata, véleménye?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 10:56
1/4 anonim válasza:
Semmi extra nincs benne, ugyanaz, mint a többi kombinált készítmény. 21 napig kell szedni, utána 7 nap szünet.
Én személy szerint nem szeretem a fogamzásgátló tablettákat, de gondolom a nőgyógyász kikérdezett és megvizsgált rendesen, mielőtt felírta.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy kell szedni és minden vizsgálaton túl vagyok, alapos dokim van. Igazából tapasztalatok érdekelnének, mert elég kevés adatot találtam róla és még soha nem szedtem fog.gátlót.
2010. márc. 15. 16:01
3/4 anonim válasza:
Hát én nem szedek ilyet és nem is tudok most hirtelen olyat, aki szedi, de gondolom nagyjából ugyanaz lehet, mint a többi. Kicsi hízás (ami többnyire víz), mellfeszülés, de kevesebb fájdalommal járó, rendszeresebb menstruáció. Szerintem nyugodtan kezdd el, ha nem lesz jó, akkor majd cseréltek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De konkrétan erről a gyógyszerről érdekelnének tapasztalatok, általánosságban meg hallomásból én is sokat tudok:)
2010. márc. 15. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!