Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire biztonságos az...

Mennyire biztonságos az orális szex nöknél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátom (mint ahogy én is) szüzként jött ebbe a kapcsolatba, elsö alkalommal óvszer mellett kaptam gombás fertözést. Azóta Dienillét szedek, így csak azzal védekeztünk egy évig. Viszont most nyáron Trichomoniasis fertözéssel kezeltek mindkettönket, amit valószínüleg intim kozmetikában, szaunában, szoliban, stb kaphattam el vagy a párom. Ezek után nem vagyok hajlandó még egyszer sürgösségire menni, szóval szeretnénk újra óvszerezni. De mi van az orális szexszel? Nála (ízesített) óvszerrel megoldható, de akkor nekem ö ne adja?

Vagy szerintetek csak tartsak probiotikum kúrákat meg vegyünk antibakteriális síkosítót [tudtok márkát? :) ]és nem kell óvszer fogamzásgátló mellett?

Az az igazság, hogy mikor gumival csináltuk, egyszer sem tudtam...nagyon kényelmetlennek éreztem, egyhe allergiát/intoleranciát is kiváltott...

Ti hogyan elözitek meg a bajt?

Köszi!!!

2015. aug. 28. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Lactofeel hüvelygélt tudom ajánlani. Hirtelen egy doboz aztán minden olyan alkalommal, amikor antibiotikumot kell szedned. Nekem úgy tűnik a hüvely természetes védekezése nem működik nálad.

De.. a fogamzásgátló is hajlamosít fertőzésekre. Szerintem az óvszer biztonságosabb lenne fertőzés szempontjából.

2015. aug. 28. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki a latexmentes óvszert, Lifestyles SKYN és Durex Real Feel amik vannak.
2015. aug. 28. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
37%
"A barátom (mint ahogy én is) szüzként jött ebbe a kapcsolatba, elsö alkalommal óvszer mellett kaptam gombás fertözést. " Elég valoszinütlen.
2015. aug. 28. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a férfi nemi betegséggel fertőzött vagy akar hepatitis c vel, akkor gyakorlatilag semennyire se biztonsagos. Bizonyos betegsegeket oralisan ugyanugy el lehet kapni (majdhogynem mindegyiket).

Amit leirtal az alapjan mindenkepp ovszerhasznalat javasolt. De ha allergias erzekenyseget mutattal ra, akkor spermicideset semmikepp ne vegyel es valaki mar irta, hogy a latex menteset probald ki.

Ovszer. Ovszert egybol eldobni. Elojatek se legyen ovszer nelkul! Aktus utan azonnal mosdas, ha neked tenykedett oralisan, akkor szinten mosdas plusz nekem nogyogyasz javasolta canesten krembol picit kenj kivulrol a megfelelo helyekre plusz tejsavas huvelykapszulaval rendszeresen vegezz kurat.

De legjobb az lenne, ha mindketten elmennetek egyidoben egy teljes std (nemibetegsegeket) szuresre, hogy biztos negativak vagytok e mindenre. Szuzen a kapcsolatba menni, de egybol gomba es trichomonas is? En kevesebbert azt gondolnam valaki nagyon nem volt szuz vagy az alapveto higienias szabalyokat nem ismeri es még hazudik is vagy irto peches.

De nem lenyeges. STD szures utan lehet ovszer nelkul batran szexelni csak, ha utana gomban kivul mas is visszajon, akkor nagyon merges lennek. (Persze E. coli fertozesre vagy candidara van esely...es ezek nem nemi betegsegek, de ugyanugy megkeserithetik a nemi eletet is.)

Ovszer nelkul oralisan se...csak ha biztos vagy benne nincs durva baja a parodnak.

2015. aug. 28. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!