Trendyke kérdése:
Ezt nők is használhatják?
Figyelt kérdés
A páromnak van egy ilyen bontatlan csomagolásba, van penge is hozzá és gondoltam elhasználom. Csak nem tudom mennyire hatékony és nők is használhatják e...
2015. aug. 27. 19:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki. Én bizakodó lennék, volt már női és férfi borotvám is (eldobható, csak én sokáig használtam), a férfi sokkal jobban működött... A szőr pedig szőr, köze nincs a nemhez, csak ugye a férfiak arcszőrzete elég erős tud lenni, oda kemény cucc kell. Úgyhogy azt el tudom képzelni, hogy egy női borotva nem annyira jó egy férfi számára, de fordítva jónak tűnik a dolog.
2/4 anonim válasza:
Használhatod, mert semmi jelentősége nincs, hogy férfi vagy női borotvával borotválod a lábad (bár szerintem a férfi borotva jobban viszi, és tovább bírja) de amit linkeltél azzal az lesz a gondod, hogy megfogod vágni magad. Annyira éles a belerakott penge, hogy pár helyen tuti el fogod vágni a lábad. tapasztalatból mondom. Én próbáltam, és inkább nem használom, mert 4-5 alkalommal mindig volt valahol egy vágás.
3/4 anonim válasza:
Vigyázz vele tényleg, ez nem oylan mint az eldobható borotvák, itt egy rossz mozdulat szinte biztos vágást eredményez.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sikerült vágásokat szereznem maradok az eddig be váltnál!
2015. aug. 28. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!