Miert fajnak a melleim?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A naptarom szerint e honap 22-en fejezodott be az ovulaciom. Tegnapelott elkezdett picit fajni a mellbimbom es meg gondoltam hamarosan meg kell kapnom es erosebb lesz a fajdalom. Ma mar eleg erosen faj,hogy alig tudok hozzaerni es meg a mellem allja is egy kicsit faj es kicsit mintha fel is lennenek duzzadva.
Megneztem mikor kene megkapnom es a datum 9. ho 6-ara esik.. mensi elott meg sosem fajtak a bimboim es ez fura lett szamomra.. tegnap annyira fel voltam fujodva,hogy iszonyatos gorcseim is voltak,ami mara csokkent es csak fel vagyok puffadva es eleg ideges vagyok,inkabb frusztraltnak erzem magam,minden aggat es idegesit.
Valakinek volt hasonlo tapasztalata? Ez mot jelenthet? Elore is koszi a valaszokat
2015. aug. 27. 18:34
1/1 anonim válasza:
Terhesség? Nekem is voltak ilyen tüneteim, reménykedtem is, mert késett.. de az 5. nap megjött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!