Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Köztes vérzés lenne?

Köztes vérzés lenne?

Figyelt kérdés
Tegap este volt kis barnás maszat a bugyimon, ciklus 15.napján ,ma már véres- barnás gyenge vérzésem van ,lehet ez ovulációs vérzés? Szoptatom az 1éves babámat ,tapasztalt valaki hasonlót? mert én még nem ,válaszokat előre is köszönöm
2015. aug. 27. 14:07
 1/8 anonim válasza:
Szia. Most én nekem is hasonló problémám van, csak én nem szoptatok, hanem csak gyógyszert szedek. a 11. napon mrgjött ismét, tegnapra elmúlt, ma megint úgy néz ki h megjött. Elvileg ma veszem be a 21. szem tabit, utána kéne megjönnie. Kétségbe vagyok.esve.
2015. aug. 27. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer megkérdeztem dokim, középidőben az ovuláció okozhat enyhe vérzést, menses előtti napokban rózsaszínes vérzést a progeszteron szint csökkenése.
2015. aug. 27. 20:17
 3/8 A kérdező kommentje:
és hány napig tarthat a középidős vérzés?
2015. aug. 28. 08:29
 4/8 anonim ***** válasza:
1 vagy 2 és kevés.
2015. aug. 28. 09:22
 5/8 anonim válasza:
Sztem ha ovus vérzés akkor 1-2, de ha köztes vérzés akkor ahogy nálam.is 5-6 nap
2015. aug. 28. 09:46
 6/8 A kérdező kommentje:
az ovus és aköztes vérzés nem ugyan az ??:O bocsi nekem idáig egyik sem volt még ,amugy már befejeződött 3napig véreztem minimalisan
2015. aug. 31. 15:10
 7/8 anonim válasza:

Köztes vérzés leggyakrabban a tabit szedőket érinti. Köztes vérzés az, amikor valamilyen oknál fogva felborul a hormon, vagy valami probléma adódik a szervezetben (pl kevés a gyógyszer hatóanyaga) és megjön. Ez épp olyan, mint amikor rendesen megjön.

Ovus vérzés járhat enyhe vérzéssel, de az gyenge,kevés mennyiségű, akár csak a beágyazódásos vérzés. :)

2015. szept. 1. 15:46
 8/8 anonim válasza:
Amúgy úgy tudom, hogy a szoptatás felér a tabi szedés hatásával, így lehetséges, hogy a hormonok játszadoznak. Lehet, hogy dokit kéne meglátogasd, vagy nem tudom. De ha ez mégegyszer előfordul, akkor biztoasan menj el, nehogy baj legyen :)
2015. szept. 1. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!