Édesanyám 55éves.2 éve elmúlt neki, és múlthéten megjött neki, és egy hétig meg volt neki. Baj ez?
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm előre is.2010. márc. 10. 20:44
1/5 anonim válasza:
nem, nem baj, a menopauza nem egyik pilanatról a másikra történik! Lehet, hogy most hónapokig megint nem lesz neki, aztán lehet mégegyszer, de lehet az is, hogy ez volt az utolsó... nem lehet tudni
2/5 anonim válasza:
Igen, baj. Sokmindentől lehet. Menjetek el nőgyógyászhoz. Fog csinálni egy egészségügyi kaparást (curette), elküldik szövettanra.
3/5 A kérdező kommentje:
folyton jár vele, és már meg is nyugodott, hogy semmi gond, túl van rajta,és most mégsem..megjött neki, és nagyon féltem..:'( egyébként lehet valami nagyon komoly baja? nem vagyok nagykorú,és nagyon aggódom...:(
2010. márc. 10. 20:59
4/5 anonim válasza:
Nem igazán egészséges dolog, hogy 2 évig semmi, most meg igen. Nőgyógyászt javasolnék én is.
5/5 anonim válasza:
55 évesen, ha már klimaxolt, és visszatér a vérzés, az semmiképpen sem jó. Nem biztos, hogy baj van, de mindenképpen irány a doki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!