Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minek már megint a 7. -eseknek...

Minek már megint a 7. -eseknek HPV oltás?

Figyelt kérdés
Azt se értem idén minek kellett, egy 12-13 éves komolyan szexelni fog??? Miért nem elég ezt pl 10.-ben beadni??
2015. aug. 26. 17:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm, megnézem :)
2015. aug. 26. 17:44
 12/15 A kérdező kommentje:
[link] Itt egy kép róla
2015. aug. 26. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
A 20 éve főorvos, patológia tanárnőm szerint meg semmikor nem kéne beadni, mert többet árthat, mint használhat. Nem kutatták elég ideig, nincs még referencia se semmi. Én biztos nem adatnám be. Helyette felelősségre nevelném a gyerekemet. Persze az nehezebb.
2015. aug. 26. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
24%

Na azért túlzás hogy minden 12-14 éves sexelne,ez a szülő szégyene is,mert erkölcsileg lazán nevelik.

Nagyon sok fiatal ha itt olvasgattok 17-19 évet írt mêg ma is első sexuális együttlétnél.

De azért olyan fiatalon adják be mert vannak oltások amiket jobb minnél fiatalabb korban beadni!

2015. aug. 26. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező jól teszed hogy többnek tartod magad annál hogy az első jött-mentnek odadob magad csak hogy ne legyêl szűz.

Azért azt is jobb ha tudod nok lány szűz mêg azok közül is akiknek barátjuk van(van olyan ismerősöm általános után lett barátja 15 évesen,a gyerek nem aludhatott ott és 17,5 évesen történt meg a dolog) csak mivel azt hiszik az ciki egymásnak hazudoznak ki mikor vesztette el a szűzessêget.Én osztályomba is volt ilyen☺

Nem mindenki ribi 14-16 évesen,sokan hazudoznak csak.

Te ennêl értelmesebb vagy.

2015. aug. 26. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!