A barátom felsértette a hüvelyem falát körmével. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már lassan egy hete történt, de még mindig fáj, még pisilni sem tudok normálisan, mert eszméletlenül csípi. Mit kellene tennem?2015. aug. 26. 13:54
1/10 anonim válasza:
le kéne vágni a körmét előtte.
egy ismerősöm is hasonlóan járt, éppen ujjazott egy csajt, aki szólt neki hogy fáj, ezért ott helybe lerágta a körmeit.
2/10 anonim válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz, mert lehet, hogy elfertőződött. Kapsz rá kúpot.
4/10 anonim válasza:
Ha egy hete nem gyogyult be, SÜRGÖSEN orvos!
5/10 anonim válasza:
meg
mindig jobb mintha a lelkivilagodat sertette volna meg
6/10 anonim válasza:
Ha a hüvelyed falát sértette meg (ami belül van), akkor hogy az égbe tudja csípni a vizelet? Nem értem. o.O
Nem inkább kívül van ez a sérülés?
Ha kívül van, ott szerintem hamarabb gyógyulna, mivel az nem egy állandóan nedves környezet.
7/10 anonim válasza:
csíp = fertőzés. Ha a körmét nem tudta levágni, gondolom az ujja is tiszta retek volt. Lehet épp a seggét vakargatta előtte. Van egy köröd a nőgyogyihoz, és cserélj palit.
8/10 anonim válasza:
Azért te sem vagy százas, ha úgy hagytad magad.
Csak egy megoldás a részedrôl - orvos.
9/10 anonim válasza:
A barátod egy bunkó tahó, nem tud veled finoman bánni!
10/10 A kérdező kommentje:
Mikor leülök is fáj már, mellesleg fehéres a seb, körülötte meg piros, inkább a bemenetnél sértette meg, azért csipí a vizelet de kegyetlenül. Akkor fertőzésről lehet szó? Az súlyos? Holnap megyek dokihoz, de nagyon félek.
2015. aug. 26. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!