17 éves vagyok és fogamzásgátlómmal van problémám legalábbis nem tudom, hogy attól van e?
Figyelt kérdés
Na szóval két hét szedem folyamatosan a bogyókat. A gyógyszer miatt (ha segít a neve simycia) tapasztaltam barnafolyást, és a hasam meg a hátam is fájt ettől még nem ijedtem meg viszont tegnap este fürdés előtt arra lettem figyelmes, hogy a mellbimbóudvarom elkezdett foltokban bebarnulni. Este rakerestem mitől van és csak azt olvastam, hogy terhesség alatt. Nem tudom hogy most mivan mert nem merek apának szólni mivel vele élek.2015. aug. 26. 09:39
1/2 anonim válasza:
Ballagj el az orvoshoz, és ott mondd el ezeket.
2/2 anonim válasza:
Hormon rendszeredbe avatkoztál durván, ráadásul még a teljes kifejlődés vége előtt. Ezek a látható, de sajnos majd 20 év múlva jönnek az egyenlőre láthatatlan következmények is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!