Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Be vagyok pánikolva a hüvelyem...

Be vagyok pánikolva a hüvelyem környékén fehér szagtalan ragadós valami van mi ez és mitől van? 11/L

Figyelt kérdés

2015. aug. 25. 19:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja és most ott viszketek is ahonnan jön a folyás ez is normális?
2015. aug. 26. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha viszket akkor könnyen lehet gombás fertőzés, vagy valami baci. Szerintem menj be a patikába és vegyél Betadine hüvelykúpot, az elpusztítja a gombát és a baktériumot is. Kívül Canesten krémmel kéne kezelni. Mondanám, hogy menj nőgyógyászhoz, de gondolom úgy sem fogsz, amég nem muszáj. Nekem sajnos 12 évesen petefészek cisztám volt, és muszáj volt elmennem, de az nekem olyan fiatalon akkora trauma volt, hogy azóta sem mentem és rettegek mindenféle intim vizsgálattól. Pedig nem fájt, nem bántottak és egy hölgy volt az orvos. Most 21 vagyok.
2015. aug. 26. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Még valami: A kamillás ülőfürdő enyhítheti a panaszokat.
2015. aug. 26. 13:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak kívülröl viszket és ott is csak ott ahol az a fehér cucc van ami folyik belőlem.
2015. aug. 26. 13:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja és csak néha viszket akkor is mikor ez a valami folyik belőlem amikor nem folyik akkor nem is viszket.
2015. aug. 26. 13:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha csak ritkán viszket és picit akkor semmi baj nincs valószínűleg.
2015. aug. 26. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!