Anyukam szerint a tampontol csak fertozest kapunk?
Figyelt kérdés
Anyukamat megkerdeztem hogy mi a velemenye a tamponrol, es o azt mondta hogy utalja a tampont , meg hogy azzal csak fertozest tudunk elkapni , meg hogy semmire sem jo, o sem hasznalt sohasem tapont , ezert megertem az allitasait, de ha egyszer mondjuk 14 evesen tampont szertetnek hasznalni a betet helyett, akkor nekem nem fogja megengedni, nagyon jo fej anyukam van, mindent megtudok beszelni vele e teren ,mde azt mondta h tampont nem hasznalhatok...(meg mem is akarok, most inkabb maradok a betetnel) de olyan kellemetlen erzes amikor ulok, es hirtelen felallok, es erzem ahogy jon ki belolem a ver....szerintetek? 12\L
Erre az utolso mondatra meg visszaterhetunk par ev mulva...
Amugy, ha legkozelebb anyukad a terhesseg utani tamponhasznalat miatti fertozesevel ervel nyugodtan mond meg neki, hogy arrol csak o tehet. Mert a szules utani verzesekhez kifejezetten tilos a tampon pont a fertozesveszelye miatt! Szoval ott csakis sajat maganak koszonheti a bajt, nem a tamponnak! Nyugodtan keress ra a googleval.
2015. aug. 26. 01:18
12/17 anonim válasza:
Én kb. fél éve kezdtem el tampont használni, mert mindig is gyűlöltem a betétet, engem valahogy nagyon idegesít. Főleg, hogy sajnos nagyon erős a vérzésem... Azóta csak éjszakára használok betétet, napközben mindig tampont (ob minit) és így sokkal jobban érzem magam, kényelmesebb, nem ázhatok át, na meg pl. így nyáron nem kellett aggódnom ha épp megvolt mikor strandra mentem... és még egyszer sem kaptam el tőle semmilyen fertőzést (mondjuk igaz hogy nem is régóta használom). Csak tényleg fontos a higénia, pl. hogy ne hagyd bent túl sokáig.
Szerintem néhány év múlva mikor úgy érzed "készen állsz rá" nyugodtan kipróbálhatod, ahhoz igazán nem kell anyukád engedélye, ez tényleg magánügy.
2015. aug. 26. 01:52
13/17 anonim válasza:
Én is évek óta tampont használok, soha nem volt fertőzésem tőle.. Anyukád meg jó buta volt, hogy szülés után tamponozott, pedig tilos!
2015. aug. 26. 07:48
14/17 A kérdező kommentje:
Ertem , koszonom!! Aranyosak vagytok!😘
2015. aug. 26. 11:01
15/17 anonim válasza:
Én pár évig használtam tampont de egy ideje leszoktam róla..és igenis el lehet kapni fertőzést a tanpon miatt! Sok orvos is mondja... Rengeteg benne a baci mivel a tampon miatt a hüvelyben marad a vér órákig..
2015. nov. 22. 18:33
16/17 anonim válasza:
*tampon
2015. nov. 22. 18:33
17/17 anonim válasza:
Én akkor sem kaptam el tőle semmit, pedig nem ma kezdtem. Valamit biztos rosszul csinálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!