Ha 21 napnál rövidebb a menstruációs ciklusom, mi bajom lehet? Kb féléve lett ilyen rövid, azelőtt normális volt.
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ez kóros és okozhatja gyulladás, ciszta, daganat, de kíváncsi vagyok, hátha valakinek van személyes tapasztalata.2008. szept. 7. 15:37
1/2 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de nyugodj meg, nem feltétlenül áll súlyos betegség a háttérben. A pajzsmirigy túlműködése is eredményezhet rövid ciklust, és ezt a betegséget sima gyógyszeres kezeléssel általában be tudják állítani.
Szerintem menj el a háziorvosodhoz, ő első körben úgyis vérvételre ad beutalót, a laboreredményből peig egyből kiderül, hogy a pajzsmirigyed okozhatja-e a problémát.
2/2 A kérdező kommentje:
a pajzsmirigy betegségnek más tünetei is lennének szerintem... a háziorvost meg utálom :P de köszi a választ :)
2008. szept. 9. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!