E coli baktérium és idült hólyaggyulladás okozhat alhasi fájdalmat?
Tehàt a vizeletemben volt e coli kaptam rà Levoxàt. Az dr urológiàn megnézett ultrahanggal a vélemény idült hólyaggyullafàs. Ismét vizelettenyésztés mert még van alhasi fàjdalmam. A gyulladàs okoz ilyen alhasi fàjdalmakat a hólyag, szeméremdomb és kihat a petefészekre. Most fàjdalomcsillapítoz szedek egyenlőre antibiotikumot nem kaptam!
Aki jàrt màr ebben a cipőben... írhatna
Köszönöm!
Nem jártam ilyen cipőben, csak tenyészgetni szoktam az ilyen cipőben járók mintáit.
Az E. coli viszonylag ritkán okoz hugyúti fertőzést, ez egy tipikusan bélbaci, és ritkán rendetlenkedik, csak bizonyos törzsei patogének. Vajon hogy tetszett összeszedni? Netán análszex volt? Bunkó vagyok, tudom, ezer s millió más módon is el lehet kapni, főleg strandon, nyáron, ahol együtt ázik a sok polgár a nép levében.
A hygúti fertőzéseket nem a szokványos antibiotikumokkal szokás kezelni, mert azok jelentős része a vizeletbe nem jut be nagyobb (baktericid) koncentrációban bomlatlanul, hanem speciális, un. vizeletfertőtlenítőkkel, pl. nitrofuránokkal és egyebekkel. Antibiotikumokat akkor adnak, ha a vese is gyulladt. Sajna, a vizeletfertőtlenítők nagy része nem igazán hat jól Gram-negatív bacikra, és az E coli is az.
Oka lehet annak, hoyg doktorbácsi így kezel, tessen megbízni benne.
A hugyúti fertőzések leküzdésében kiválóan alaklmazhatóak a gyógyteák, leginkább a medveszőlőlevél-tea, de kapható speciális, e célra szolgáló teakeverék is, cickafarkból, áfonyalevélből, nyírfalevélből, körömvirágból, csipkebogyóból. Jó hatású a meleg ülőfürő diófalevél-ázalékban.
A felfázásoknak, hugyúti fertőzéseknek többnyire a gyógytea és az odafigyelés a jó orvossága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!