Elkaptam a barátomtól egy nemi fertőzést, nagyon szenvedek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és ő volt a nagy szerelmem... Kicsit nehezen indult de nagyon boldog voltam. Aztán most beteg vagyok. És ülni, pisilni, járni nem tudok. Voltam orvosnál, aki 2-3 hetet mondott, h akkor a látvány eltűnik, nem lesz gennyes meg herpeszes mindenem. De az egész kiírtása fél év is lehet. A betegségtől lázam van, éjjelente kiver a víz, mindenem fáj és a herpesz átterjedt a számba is, de az arcom is tiszta seb. Közel van a 18. szülinapom, és nem fogok tudni semmi emlékezeteset csinálni. Nagyon csúnya az arcom és lenn is minden. Ti mit tennétek? Nem akarok csúnya lenni, szép akarok lenni újra :'(2015. aug. 21. 10:04
11/13 anonim válasza:
Ha nem múlnak el a kiütések és kellemetlenül érzed magad emberek közt akkor akár otthon is bulizhattok. Hívd át a legjobb barátaidat és csináljatok együtt valamit.
(a nemi herpeszt valóban ellehet kapni óvszer mellett is, ha nem fedi a fertőzött részt a gumi akkor könnyen átterjed a másik félre is.)
12/13 Yoni03 válasza:
Ezért nem kéne felelőtlenül szeretkezni.
Jó most gondolod, hogy nem érsz ezzel sokat, mert ettől beteg is maradsz, és jobb se lett tőle.
DE van egy személy, aki minden problémádtól meg tud szabadítani. ha gondolod, írj privátot.
13/13 anonim válasza:
Jaj szegény, milyen barát az ilyen ? Gyógyulást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!