Szteroid inj. Meghozhatta a kimaradó menstruációt?
Ha kimaradt már vérzésed, akkor az valószínűleg amiatt volt, mert abban a hónapban nem volt ovud -
A helyedben megnézetném magam nőgyógyásszal
A Kenalog egy szintetikus kortikoszteroid, amit gyulladásokra, ízületi problémákra, esetleg allergiára szoktak javasolni. Én ellene vagyok a szteroidoknak, mert megzavarják a hormonrendszert, és több kárt okoznak, mint hasznot.
Ráadásul szintetikus, amivel a szervezetünk nem igen tud együttműködni, de arra tökéletes, hogy biokémiai úton hatást gyakoroljon... Hatása gyorsan jelentkezik és látványos, vagyis a fájdalmak, a gyulladás megszűnik, ami miatt a páciens úgy érzi, hogy használ, de azért nem árt megnézni ilyenkor a használati útmutatót, amiben lehet látni, hogy mennyi minden mást is befolyásol.
Ezeket ugyan, mint "mellékhatás" tüntetnek fel, de ha jobban belegondolunk, láthatjuk, hogy a mellékhatás is hatás, csak nem igazán az a cél, hogy azt érjük el. :)
A szteroidok egyik mellékhatása, hogy menstruációs rendellenességek léphetnek fel, illetve menopauzán átesett nők esetében hüvelyi vérzés jelentkezhet.
Én mindenképpen más úton indulnék el..., ha az egészség helyreállítása a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!