Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Derekam fáj már voltam mrin...

Derekam fáj már voltam mrin nem mutatott ki semmit azóta is fáj hova forduljak sokszor nemtudok menni és sokáig állni sem tudok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Gyógytorna segíthet,net-en is találsz jó gyakorlatokat.

Nekem segített!

2010. márc. 9. 11:28
 2/6 anonim válasza:
Ne hagyd annyiban a dolgot. Igenis csinálják meg a röntgen és a ct-t is, mert van amit az mri nem mutat ki csak a ct és fordítva. Engem éveken keresztül elzavartak az orvosok, hogy semmi bajom. Eltelt 10 év és kiderült hogy egy gyerekkori gerincbaj,vgasztalnak hogy pár év múlva tolókocsis is lehetek. Több orvost is felkereshetsz ha az egyikkel nem vagy elégedett. Én a budapesti Országos Gerincgyógyászati Központba járok. Ha már megtudod hogy hol a baj,és mire kell ügyelned a legjobb gyógymód a gyógytorna. De egy hozzáértő gyógytornásszal, az sztk rendelőkben sajnos fogalmuk sincsen a gerictornákról.
2010. márc. 9. 11:42
 3/6 anonim válasza:
Még annyi, hogy ha már nyugalmi állapotban (fekve) is fáj akkor biztos hogy nagy a baj. A nagynevű orvosok meg hajlamosak lekezelni ha csak pl. egy kis "sérved" van, mert az nekik nem kihívás. Én hogy hogyan éljek ezzel együtt, azt is a gyógytornászomtól tanulhattam meg. Használj fűzőt(receptre lehet kapni), anélkül ne emelj. Szoktak adni ha nagyon fáj infúziós kezelést. Nekem nagyon bevált gyulladás csökkentésre. De ezt csak akkor kaphatod ha már rátaláltak a bajra. Illetve 20000 ft a Gerincgyógyászati Központban.
2010. márc. 9. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Hasonlók a tünetek nekem is. Állni nem tudok sokáig, feküdni néha jó, de a hátamon egyáltalán nem tudok, mert iszonyatosan fáj olyankor a derekam. Engem az orvos meg se vizsgált, azt mondta, hogy aki ilyen fiatal, annak nem fájhat semmi. Hiába vagyok csak 22 éves, dolgozom, tanulok, testvéremet nevelem, mert sajnos szüleink meghaltak. Egyszerűen nem tudom megérteni az ilyet.
2010. márc. 9. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Forduljál hozzám, én gyógymasszőr vagyok, és lehet, hogy tudok segíteni. De azt el kell mondanom, hogy a masszázs a gyógytornát, illetve az orvosi kezelést nem helyettesíti, hanem kiegészíti. Lehetséges, hogy önmagban megszünteti a fájdalmat, lehet, hogy nem. Mindenképpen szükséged volna egy pontos diagnózisra, akár másik orvostól is.
2010. márc. 9. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm ajo tanácsokat nagyon hasznos mindegyik megfogadok belőle egy párat
2010. márc. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!